In deze gekke tijd even een bericht van de tienerleiding 12-15 jaar. We weten even niet goed hoe we met de situatie aan moeten. We mogen niet samenkomen op de zolder van welke PKN-kerk in Drachten dan ook. Contact op afstand is lastig. Iets vertellen over God de Schepper, Jezus de Verlosser en de Heilige Geest als Trooster is überhaupt moeilijk overbrengen aan de opgroeiende jeugd. In deze Corona-periode proberen we toch iets aan te bieden wat los van grote groepsvorming te doen is. Een puzzeltochtje in wijk Noord in Drachten, een online-quiz welke in de maak is, we proberen het. Misschien heeft de ploeg van 12-15 jaar zelf ideeën hoe dit handen en voeten te geven. Het lijkt erop dat dit nog wel enige maanden kan duren. Wat wel héél zeker is, is dat we weten dat we goed terechtkomen. Dit willen we de jeugd graag meegeven. Als we maar in ons doen en denken WWJD voorop stellen. WHAT WOULD JEZUS DO (Wat zou Jezus doen) is wat de tienerleiding betreft een handvat, ook in deze Corona-tijd. Blijf gezond en hopelijk snel tot ziens.

 Tieneractiviteiten PGDrachten

We zijn ook bezig met een website waar alle activiteiten op staan. De link hiernaar is http://tinyurl.com/jeugdwerkdrachten

 

Jeugdouderling
Zoekt u contact met de jeugdouderling mail dan naar E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Ga naar boven